Home > Sri Lanka > 15th January – Alerte a Mirissa

15th January – Alerte a Mirissa

Our last day in Mirissa. What does one do when he has absolutely nothing to do?

20120117-180155.jpg

Most if our day was at the beach with Julie tanning herself. A lady got rescued from the sea, not sure what happened to her but there was a crowd surrounding her and it seems she was having CPR.

20120117-180226.jpg

Once we knew she was ok from afar, we left for our room until the evening and had dinner on the beach again this time choosing fish worth 500 SL rupees each with a bottle of beer each.

Click here for more photos

Then slept.

En francais:

C’est notre dernier jour à Mirissa donc on en profite pour ne rien faire. Évidemment, on a nos petites tâches quotidiennes comme la lessive à la main, trouver un réseau wifi etc…

20120117-180245.jpg

On se pose tout au bout de la plage dans une guesthouse qui a un peu de wifi puis on se promène jusqu’à ce qu’on atteigne la fin d’une seconde plage.

Pour le déjeuner, on retourne au Sea Fresh car on s’en sort pour moins de £2 pour notre repas!

20120117-180255.jpg

L’apres-midi passe tranquillement. Je continue de lire Mille Soleils Splendides sur un transat et vers 17h on retourne à la chambre.

Pour plus de photos, cliquez ici

Pour le dîner, on décide de se faire plaisir donc on se rend au restaurant Sea Beam pour un dernier poisson grille. C’était vraiment délicieux. C’est vraiment sympa de manger sur la plage avec les vagues qui viennent jusqu’à nos pieds.

Categories: Sri Lanka Tags: , ,
  1. No comments yet.
  1. No trackbacks yet.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: